sâmbătă, 27 octombrie 2012

Subiecte la sectiunea Re-creatie 2012

Clasa a V-a

Completati spaţiile libere cu termenii potriviţi scrişi cu culori vizibile (ştergeţi liniile) şi găsiţi un final poveştii de mai jos. Numele celor două personaje pot fi alese de voi.

Un Halloween înspăimântător

Era o noapte întunecată şi____________de Halloween. Paul şi prietenul său Dan ,  erau la colindat. Paul purta un costum de  ____________ şi Dan era îmbrăcat în____________. Ei merseră deja la ____________case. Adunaseră multe ____________ pentru punguţele lor ____________. Ei au ajuns la  casa____________ de la capătul străzii ____________.
“Nu vreau să merg la acea casă ____________ ,” spuse Dan. “Este prea ____________.”
“Haide,”a insistat Paul. “Nu fii aşa un ____________.” Paul a urcat pe cărarea ___________.  Dan l-a urmat_____________. Ei au ajuns la uşa ____________ . Era____________ si ____________. Pe uşă atârna un ____________. Deauspra soneriei era o plăcuţă care spunea, “____________.”
-          “Hai să ____________,” spuse Dan pe un ton____________ . Dar Paul a sunat la soneria cea  ____________ . Un sunet____________ a umplut aerul.
-          “Hai să mergem,” a implorat Dan. “Acest loc este prea ____________.”
În acel moment uşa s-a deschis cu un zgomot____________ . O femeie bătrână ___________. Părul ei era ____________ şi ____________. Ochii ei erau ca ____________. Nasul ei avea forma  ____________. Purta ____________. Pe cap avea____________. “Ce vreţi?” a întrebat cu o voce ____________ .
Paul a reuşit să spuna, “____________”
“O să vă dau ____________bună,” a spus ea cu o voce ca ____________. A întins una din mâinile ei____________ . În ea era ____________.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu